25.09.2024. ·
2 min

Infostud i Krojačeva škola – unapredi svoje veštine i ubrzaj karijerni napredak!

HelloWorld
1
Infostud i Krojačeva škola – unapredi svoje veštine i ubrzaj karijerni napredak!

Infostud i Krojačeva škola udružili su snage kako bi ti pružili još veću podršku u razvoju tvoje karijere! Kao novi većinski vlasnik Krojačeve škole, Infostud, čiji je deo i HelloWorld ti je sada omogućio direktan pristup vrhunskim edukativnim kursevima koji će ti pomoći da razviješ ključne veštine i dodatno unaprediš svoj profesionalni profil. 

Zašto je važno ulagati u svoje veštine? 

U IT industriji, gde se tehnologije i trendovi stalno menjaju, stalno usavršavanje je ključ za ostanak u vrhu. Fleksibilni i moderni kursevi Krojačeve škole omogućavaju ti da brzo i efikasno nadogradiš svoja znanja u oblastima kao što su lični razvoj, komunikacija, programiranje, dizajn i sl. Bez obzira da li želiš da osvežiš veštine koje već koristiš ili planiraš da se usmeriš na nove tehnologije, Krojačeva škola nudi ti alate i resurse koji će ti pomoći da ostaneš konkurentan. 

Šta ti donosi partnerstvo Infostuda i Krojačeve škole? 

Spajanjem sa Infostudom, Krojačeva škola postaje još snažniji resurs za IT profesionalce. Naš cilj nije samo da ti pomognemo da pronađeš nove prilike za posao, već i da ti omogućimo da stekneš napredne veštine koje će te izdvojiti na tržištu. Kroz ovu saradnju, ti dobijaš alat koji kombinuje učenje sa direktnim uticajem za dalji razvoj karijere – sve na jednom mestu. 

Povodom ove saradnje, obezbedili smo ti 50% popusta na godišnju pretplatu na sve kurseve Krojačeve škole do kraja oktobra! Naznačite promo kod: SPOJ. Ovo je idealna prilika da uložiš u svoje znanje i osiguraš da ostaneš u toku sa najnovijim tehnologijama i industrijskim praksama. 

Šta dobijaš? 

Krojačeva škola je sinonim za kvalitetnu edukaciju, a sada, kao deo Infostuda, donosi ti inovativnija rešenja koja ti omogućavaju da spojiš učenje i karijerni napredak. Razvijaćemo personalizovane preporuke za kurseve i poslove prilagođene tvojim veštinama i profesionalnim ciljevima, kako bismo ti pomogli da brže napreduješ u karijeri. 

U IT industriji, kontinuirani razvoj nije opcija – to je imperativ. Zajedno, Infostud i Krojačeva škola pružaju ti sve što je potrebno da izgradiš i unaprediš karijeru na način koji odgovara tvojim ambicijama. 

Pogledaj ponudu kurseva, iskoristi 50% popusta do kraja oktobra, uz promo kod SPOJ, i unapredi svoju karijeru kroz vrhunske edukativne sadržaje i alate! 

 

Oceni tekst

0

1 komentar

 28.09.2024.
0
0

Certvalue is the top ISO 17025 Consultants in Bahrain for providing ISO 17025 Certification in Manama, Riffa, Hamad Town, Sitra ,Budaiya and other major Cities in Bahrain with services of implementation.https://www.certvalue.com/iso-17025-certification-in-bahrain/

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga