U toku je Regionalni sajam poslova! Poseti IT kategoriju i pronađi posao.

15.10.2024. ·
1 min

Regionalni sajam poslova je počeo – iskoristi priliku za zaposlenje

HelloWorld
0
Regionalni sajam poslova je počeo – iskoristi priliku za zaposlenje

Počeo je 15. Regionalni sajam poslova i traje do 22. oktobra, pružajući ti šansu da pronađeš nove poslovne prilike. Ovaj online događaj okuplja preko 120 poslodavaca iz Srbije i regiona, a nudi više od 1000 oglasa za poslove. Samo u Srbiji, dostupno je preko 500 oglasa od strane više od 40 kompanija.

Kao i svake godine, sajam ti omogućava da se direktno povežeš sa poslodavcima, četuješ sa njima u realnom vremenu i saznaš sve što te zanima o pozicijama i pogodnostima koje kompanije nude. Takođe, možeš čuti iskustva zaposlenih i dobiti uvid u radnu kulturu različitih firmi.

Prošlogodišnji sajam je posetilo preko 340.000 ljudi iz Srbije, a ukupan broj poseta iz regiona dostigao je skoro 700.000. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa gotovo 500 otvorenih pozicija, a i ove godine te čeka sličan broj oglasa i prilika za unapređenje karijere.

Ove godine, sajam donosi četiri vebinara sa savetima za karijerni razvoj. Pored tema kao što su priprema za uspešan intervju, unapređenje veština koje te čine konkurentnim na tržištu rada i trikovi za produktivnost u IT sektoru, ovogodišnja novina je i vebinar: Učenje koje gradi karijeru – iskustva iz prakse, gde ćeš saznati kako kontinuirano učenje može uticati na tvoj profesionalni razvoj.

Takođe, možeš učestvovati u tradicionalnoj igri "Lov na blago" i osvojiti sjajne nagrade poput vikenda na Zlatiboru, vaučera za Vulkan knjižare i Infostud poklon paketa.

Sajam je dostupan putem sajta https://rs.regionalnisajamposlova.com. Pridruži se i iskoristi priliku da pronađeš posao koji ti odgovara, bilo da tek započinješ karijeru ili tražiš novi izazov.

 

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga