O kompaniji
156
Iskustva
85
Plate
3
Poslovi
Vega IT logo

Vega IT

4
10.10.2022.

Geekstone 2.0 ponovo okuplja IT zajednicu u Novom Sadu

Helloworld

Prvi put nakon pandemije, IT konferencija Geekstone 2.0 ponovo će okupiti IT zajednicu 27. oktobra u novosadskoj Areni Cineplex, kada će se održati niz predavanja o aktuelnim IT temama.

Ovom događaju prethodila su tri uspešna meetup-a koja su privukla pažnju IT stručnjaka, što je bio dovoljan znak da je ponovo vreme za jednodnevno druženje i razmenu znanja i iskustava.

Konferencija ima za cilj da podrži i podstakne razvoj domaće IT industrije kroz zajedničko učenje i deljenje znanja o aktuelnim tehničkim temama, te nije komercijalnog karaktera.

Geekstone 2.0 ugostiće strane i domaće predavače

Ove godine, Geekstone će ugostiti dva strana stručnjaka sa bogatim iskustvom - Garry Ridge-a, predsednika i izvršnog direktora kompanije WD-40 i vanrednog profesora na Univerzitetu u San Dijegu, i Mark Seemann -a, konsultanta, autora knjige Dependency Injection i osnivača AutoFixture-a.

Takođe, posetioci konferencije će imati priliku da čuju i sjajne domaće predavača među kojima su softver arhitekta i IT konsultant - Zoran Horvat, partner i trening direktor u kompaniji Methodes Miroslav Živković i softver inženjer u kompaniji Vega IT - Slavko Salontaji.

I ovoga puta IT stručnjaci iz zajednice dobili su priliku da prijave svoja predavanja, a neposredno pred događaj biće objavljen predavač koji će biti deo ovogodišnje konferencije.

Događaj će trajati od 16 do 20 časova, a agendu kao i više informacija o temama i predavačima možete pogledati ovde.

Obezbedite kartu za konferenciju na vreme

Karte za konferenciju su i dalje u prodaji i mogu se kupiti online ili na svim Gigstix prodajnim centrima. Za sva dodatna pitanja možete obratiti organizatorima putem mail-a maja@geekstone.orgi društvenih mreža (Instagram, Facebook, Linkedin).

Geekstone udruženje koje okuplja IT zajednicu Organizator događaja je Geekstone - nevladina organizacija osnovana sa ciljem da poveća svest o važnosti pružanja vrhunskog kvaliteta IT usluga u Srbiji. Prvu Geekstone konferenciju organizovali su 2015. godine, a tokom svog postojanja održali su više besplatnih mini konferencija po Srbiji i preko 20 meetup događaja i radionica.

Posetite profil kompanije Vega IT.

Galerija