O kompaniji
156
Iskustva
85
Plate
3
Poslovi
Vega IT logo

Vega IT

4
16.07.2021.

Programeri za građane 4: Otvoreni poziv IT kompanijama iz Srbije!

Helloworld

Kompanija Vega IT, po četvrti put, organizuje društveno-odgovornu akciju pod nazivomProgrameri za građane” , a tema ovogodišnje akcije je pomoć neprofitnim i nevladinim organizacijima pri digitalizaciji kroz izradu besplatnih softverskih rešenja koja će im pomoći u njihovom radu.

Šta je društveno-odgovorna akcija “Programeri za građane”?

Iako je tehnologija sastavni deo naše svakodnevnice, ipak postoje i dalje mnogi izazovi sa kojima se susrećemo svakog dana.

Prvu akciju “Programeri za građane” je kompanija Vega IT realizovala 2017. godine sa ciljem da se daju svoj doprinos zajednici kroz izradu besplatnih softverskih rešenja za organizacije zajedno sa drugim kompanijama iz Srbije.

Poziv IT kompanijama: Pridružite se našoj društveno-odgovornoj akciji!

Do 15. avgusta sve zainteresovane IT kompanije imaju priliku da se priključe našoj akciji tako što će prijaviti svoj tim putem zvanične forme.

Tokom prethodnog perioda Vega IT je pozvala neprofitne i nevladine organizacije da prijave svoje ideje čija realizacija će unaprediti kvalitet života građana. Nakon prijava, građani su imali priliku da javno glasaju putem Facebook stranice kompanije i odrede redosled prioriteta projekata.

U ovaj fazi kampanje, Vega IT poziva IT kompanije i dizajn agencije da se priključe društveno-odgovornoj akciji “Programeri za građane 4” i tako pomognu zajednici u kojoj živimo.

Finalni događaj Hakaton (48 sati programiranja), održaće se od 24. do 26. septembra gde će IT entuzijasti i dizajneri raditi na realizaciji softverskih rešenja. Sva rešenja će biti završena do kraja godine, a nakon završetka, biti predata u vlasništvo Udruženjima i na upotrebu građanima.

U zavisnosti od broja prijavljenih kompanija i digitalnih agencija odrediće se i broj projekata koji će moći da se realizuju sa liste prioriteta.

*Kao organizatori akcije, Vega IT zadržava pravo da na finalni događaj uvrsti dodatne projekte. Takođe, kompanije koje učestvuju u akciji se obavezuju da će projekte koji se odaberu i realizovati.*

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, kontaktirajte kompaniju Vega IT putem cfac@vegait.rs.

Prijavi se i postani deo naše kampanje “Programeri za građane 4”. Vidimo se na Hakatonu! :)

Posetite profil kompanije Vega IT.

Galerija