O kompaniji
191
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
11.09.2024.

Otvorene su prijave za Code9 radionice u Beogradu

Otvorene su prijave za Code9 radionice, edukativni program za studente završnih godina fakulteta IT usmerenja, koji će se ove godine održati u Beogradu u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom.

Rok za prijavu je 18. septembar, a radionice će se održavati tokom četiri subote u oktobru, počevši od 5. oktobra, u učionicama Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Svaka radionica kombinuje teorijska znanja sa praktičnim zadacima, a ove godine u fokusu su DevOps, JavaScript i Java tehnologije. Polaznici radionica će imati prilike da rade sa iskusnim mentorima i ekspertima iz Levi9, koji će im pružiti podršku tokom svih aktivnosti u trajanju radionica. Na kraju programa, uspešni polaznici dobijaju sertifikate kao potvrdu završenog programa.  

Miloš Milošević, jedan od učesnika beogradskih Code9 radionica 2023. godine, podelio je svoj utisak: “Radionice su osmišljene tako da i onaj ko nema određeno predznanje može veoma lako da se snađe. Bilo mi je bitno da akcenat bude na suštini koja je jasno uočljiva, i jedna stvar je bila u fokusu – konkretno mikroserverska arhitektura, i veoma jasno i nedvosmisleno je objašnjeno sve u vezi toga.

Predavači su bili uvek predusretljivi, dolazili su do svakog od učesnika i pomagali, a svako je radio svojim tempom.”

Više o programu i uslovima za prijavu na Code9 dostupno je na zvaničnom sajtu radionica, dok je Code9 2023. aftermovie dostupan ovde.

Galerija