HelloWorld logo
16.09.2024. ·
1 min

HelloWorld donosi novu funkcionalnost – personalizovani sadržaj na početnoj strani!

HelloWorld

Na HelloWorld-u smo uveli novitet koji će ti olakšati pretragu i pružiti bolje iskustvo na sajtu. Od sada će sadržaj na početnoj strani biti prilagođen baš tebi – prema tvojim interesovanjima, onome što si ranije pregledao/la i onome što ti je važno. Ova promena ti omogućava da brzo dođeš do oglasa za posao, iskustava zaposlenih, informacija o platama i mnogo drugih korisnih sadržaja.

Zašto je ovo važno?

Zato što ti omogućavamo da dobiješ informacije koje su ti potrebne brže i efikasnije, bez nepotrebnog "lutanja". Naš novi algoritam preporuka radi tako da ti prikazuje ono što te zaista zanima, sve na jednom mestu.

Na HelloWorld-u možeš da pronađeš sve što ti je potrebno za tvoj profesionalni razvoj – oglase za poslove, recenzije kompanija, uvid u plate, kao i interesantne blogove iz IT sveta, a sada ti novi personalizovani sadržaj omogućava da sve to dobiješ brzo, pregledno i na način koji je prilagođen tebi.

Kako najlakše do personalizovanog sadržaja?

Sve što je potrebno je da se uloguješ na sajt i ostvariš bilo kakvu interakciju sa oglasima za posao, nakon toga, svaka tvoja sledeća poseta početnoj stranici biće ispunjena sadržajem samo za tebe.

Kroz jednostavnu navigaciju i personalizovane opcije, činimo da svako iskustvo na našem sajtu bude produktivno i korisno. Naša misija je da IT profesionalcima omogućimo da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uspešan karijerni razvoj.

 

Pogledaj komentare

Iz ove kategorije