HelloWorld logo
30.09.2024. ·
2 min

Nove poslovne prilike te čekaju na 15. Regionalnom sajmu poslova

HelloWorld

Regionalni Sajam Poslova ponovo otvara vrata svima koji su u potrazi za novom poslovnom prilikom. Po petnaesti put, od 15. do 22. oktobra, ovaj online događaj okupiće poslodavce iz regiona i pružiti posetiocima šansu da pronađu posao koji odgovara njihovim veštinama i ambicijama. U saradnji sa vodećim platformama za zapošljavanje iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije i Hrvatske, sajam predstavlja pravo mesto za sve koji žele da unaprede svoju karijeru.

Ono što možeš očekivati ove godine uključuje mnogobrojne prilike za zaposlenje i direktno povezivanje sa poslodavcima. Pored toga imaćeš priliku da četuješ sa njima u realnom vremenu i saznaš sve što te zanima o pozicijama i beneficijama koje nude, ali i da pregledaš iskustva zaposlenih iz različitih kompanija.

Prošle godine, sajam je posetilo preko 340.000 ljudi iz Srbije, a ukupan broj poseta, uključujući i region, dostigao je skoro 700.000. Posetioci su imali priliku da posete 50 dostupnih štandova samo u Srbiji, informišu se o kompanijama i upoznaju se sa dostupnim pozicijama. Takođe, imali su priliku da pronađu odgovarajuće poslove među skoro 500 oglašenih otvorenih pozicija.

Takođe, moći ćeš da pratiš tri online događaja sa korisnim karijernim savetima. Ovogodišnji vebinari donose aktuelne teme: priprema za uspešan intervju, unapređenje veština koje te čine konkurentnim na tržištu rada i trikovi za produktivnost u IT sektoru, sa posebnim fokusom na praktične savete za programere.

Uz to, tradicionalna igra "Lov na blago" nudi sjajne nagrade, uključujući vikend na Zlatiboru u hotelu Mona, 10 vaučera od 3.000 dinara za Vulkan knjižare i 10 Infostud poklon paketa.

Pridruži se i ovog oktobra na sajtu https://regionalnisajamposlova.com/rs/ i iskoristi priliku da unaprediš svoju karijeru. Bilo da tek počinješ ili želiš novi izazov, online Regionalni sajam poslova donosi nešto za svakoga. Vidimo se!

Za najnovije informacije i aktuelnosti, prijavi se putem LINKA.

 

Napiši komentar

Iz ove kategorije