HelloWorld logo
17.10.2022. ·
2 min

Veliko interesovanje za Heapcon konferenciju - prodato preko 400 karata

HelloWorld

Organizatori Heapcon-a, regionalne tehnološke konferencije za softverske inženjere i tehnološke biznise, objavili su da su regularne karte rasprodate i da su ostale još online karte za učešće na konferenciji.

Heapcon, jedna od većih tech konferencija u regionu održava se 3. i 4. novembra 2022. godine u Madlenianumu. Misija Heapcon konferencije je razmena znanja, predstavljanje poslednjih trendova u svetu informacionih tehnologija i preduzetništva od strane svetskih eksperata.

Nakon rasprodatih Blind Bird, Early Bird i Regular karata, u prodaju su puštene online karte.. Karte se mogu kupiti putem linka.

Takođe su rasprodati svi Gold i Silver sponzorski paketi, čime preostaju još Bronzani paketi kao način da budete deo Heapcon 2022.

Puna cena online karte za Heapcon konferenciju iznosi 110€, a uključuje pristup svim predavanjima (3-4. novembra), i priliku za live postavljanje pitanja svim našim govornicima.

Heapcon će ove godine na dva stejdža u Madlenianumu ugostiti 40 stručnjaka. Od poznatijih imena na listi se nalaze:

  • Alison B Lowndes, NVIDIA - From Gaming to the Metaverse
  • Dale Lane, IBM - Learning about AI from kids
  • Mete Atamel, Google - Choreography vs Orchestration in serverless microservices
  • Mikael Munck, 2021.AI - Responsible AI:  In Theory, Practice, and Policies
  • Sendil Kumar Nellaiyapen, Uber - Building Reactive Microservices with Kotlin & running on Kubernetes
  • Sohan Maheshwar, Amazon Web Services - Architecting in the Cloud for Sustainability

Pored njih, na Heapcon-u će svoje inspirativne ideje i iskustvo podeliti i: Aviad Hahami, Dejan Bosanac, Maciek Próchniak, Nicolas Fränkel, Rafał Legiędź, Sara Pellegrini & Milan Savic, Sohan Maheshwar, Ties van de Ven, Viktor Farcic, Yagmur Simsek, Vladimir Lelićanin, Robin Pokorny, Neil Stevenson…

Kompletna lista govornika je objavljena na sajtu.

Heapcon konferencija je za softverske inženjere, ali kako se predavanja ne odnose samo na programske jezike, njenu vrednost mogu prepoznati i tech biznisi, kao i svi ljubitelji informacionih tehnologija željni zanimljivih priča i iskustava eksperata iz celog sveta.

Kakva je atmosfera bila na Heapcon 2019 konferenciji pogledajte ovde.

Domaće IT kompanije prepoznale su vrednost Heapcon konferencije, o čemu najviše govori podatak da su gold i silver sponzorski paketi već rasprodati.

Sve detalje koji se tiču Heapcon konferencije možete pratiti na Heapcon društvenim mrežama (FacebookInstagramTwitterLinkedIn). Tamo možete saznati više detalja o govornicima i njihovim predavanjima, kao i o statusu karata.

Heapspace je stekao (slavu) i iskustvo organizujući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svetskih nezavisnih konferencija – Devoxx, u periodu od 2015. do 2017. godine.

Heapcon 2022 je njihova treća autorska regionalna konferencija, dok su tokom prethodne dve godine organizovali lokalnu konferenciju Hipkon Lajt, prilagodivši tako svoju strast za organizovanjem događaja trenutnoj situaciji sa pandemijom.

Napiši komentar

Iz ove kategorije